Is een snelle elektrische scooter snel genoeg voor uw behoeften, of heeft u een gasscooter nodig?

Is een snelle elektrische scooter snel genoeg voor uw behoeften, of heeft u een gasscooter nodig?


Is een snelle elektrische scooter voor jou persoonlijk snel genoeg? Hoewel ze zeker lang niet zo snel zijn als de meeste van de benzine-aangedreven scooters, kunnen ze met alle recente verbeteringen in snelheid misschien in staat zijn om aan uw eisen te voldoen. Of een snelle elektrische scooter je de snelheid kan geven die je nodig hebt, hangt allemaal af van je doel om er een te kopen.

Voordat we tot een intelligente selectie tussen deze twee stijlen scooters kunnen komen, moeten we eerst twee of drie specifieke problemen overwegen. Het is duidelijk dat de verschillen in snelheid van cruciaal belang zijn, maar zelfs nadat we deze informatie kennen, is het nog steeds belangrijk om op de hoogte te zijn van een paar andere problemen voordat we een beslissende beslissing kunnen nemen.

Het lijdt geen twijfel dat een scooter op gas u overal brengt waar u maar heen wilt. Ze kunnen snelheden halen van meer dan 100 MPH, dus topsnelheid zou geen probleem moeten zijn met dit soort scooters. Bovendien, omdat scooters met gasmotor gas gebruiken als brandstof, is het bereik grenzeloos.

Hoge snelheden voor het grootste deel van elektrische scooters zijn normaal gesproken ongeveer 20 mijl per uur, maar u kunt een groot aantal merken en modellen vinden die 30 MPH of meer kunnen bereiken. Dit zijn de maximale snelheden die u zult vinden bij elektrisch aangedreven scooters met "opstaande" motor, maar elektrische scooters van het "motorfietstype", het soort met het doorstapframe, kunnen 50 MPH of meer bereiken. Dat is nog eens een snelle elektrische scooter. Als je mechanisch ingesteld bent, zou je ze kunnen veranderen om sneller te reizen.

Nadat je hebt bepaald of een snelle elektrische scooter snel genoeg is voor jouw situatie, wil je een aantal andere zaken overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt over welke stijl je wilt kopen.

Het totale bereik, of de afstand die ze kunnen afleggen, is een andere belangrijke dynamiek. Als u uw scooter koopt om grote afstanden af ​​te leggen, heeft u ongetwijfeld een scooter op gas nodig. Bij elektrische scooters moet de batterij meestal worden opgeladen nadat ze 30 tot 50 mijl hebben gereisd, dus lange ritten kunnen alleen worden bereikt als u extra batterijen bij u hebt die kunnen worden gebruikt wanneer het vermogen laag begint te raken. Gasscooters hebben een groot voordeel ten opzichte van elektrisch aangedreven scooters met betrekking tot het bereik, of de afstand die ze kunnen afleggen, en maximale snelheid, maar veel andere voordelen gaan naar de elektrische typen.

Elektrisch aangedreven scooters zijn veel goedkoper in gebruik omdat ze geen dure brandstof nodig hebben. Bovendien werken ze minder vaak defect, waardoor de onderhouds- en reparatiekosten bijna nul zijn. Ze maken aanzienlijk minder lawaai dan gasmotoren en omdat ze geen giftige uitstoot uitstoten, kunnen ze zelfs binnenshuis worden gebruikt. Het gebrek aan gevaarlijke uitstoot maakt ze milieuvriendelijk, iets wat tegenwoordig maar al te belangrijk is.

Maximale snelheid zal niet het enige criterium zijn om te bepalen welk type scooter geschikt is voor uw situatie. Als u zeer lange afstanden Elektrische step volwassenen rijdt of hogere snelheden moet hebben, is een scooter op gas waarschijnlijk wat u nodig heeft. Maar als je rond kunt komen met een 30 MPH-motorscooter, kun je niet fout zitten met een elektrische scooter en al zijn talloze voordelen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Is een snelle elektrische scooter snel genoeg voor uw behoeften, of heeft u een gasscooter nodig?”

Leave a Reply

Gravatar